För kunds räkning, två skolor Åk 1-6 i Nacka (50%-tjänst/skola), söker vi nu en socionom till en heltidstjänst som skolkurator, omgående och t o m 1/4, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som skolkuratorn ingår du i skolans elevvårdsteam, som i de flesta skolor består av rektorn, biträdande rektorer, specialpedagog, skolsköterskan och kurator.

Ditt arbete går ut på att både stödja enskilda elever och hela skolans välmående. Du samarbetar med eleverna, familjerna och skolans personal. Tonvikten i arbetet ligger på att upptäcka svårigheter som dyker upp i skolan och ingripa i ett tidigt skede. 

Du stödjer eleverna och deras familjer i problemsituationer genom samtal, rådgivning och kristjänst samt genom att ordna olika stödåtgärder.

Du har

Du är socionomexamen och dokumenterad gedigen erfarenhet av tjänsten som skolkurator. Vi ser framför oss en självgående, kvalitetsmedveten, initiativrik person och trivs att jobba med barn och ungdomar.

Om oss

Mix Medicare AB är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal. Ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension gäller för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kundgaranti till våra samarbetspartner. Vi samarbetar med landsting, kommun och privata vårdgivare.

Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Individuell lönesättning
  • Försäkringar och pension

Kontakt och ansökan

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.

För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.

För mer information, kontakta våra konsultchefer på 08-741 13 90 eller bemanning@mixmedicare.se.

Skicka din ansökan till bemanning@mixmedicare.se – Ange referens:
Skola Nacka MM 23792149

Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin!