till Medicare Psykiatri.

Arbetsuppgifter

Som samordnare/psykolog för neuropsykologiska/psykiatriska utredningar kommer du ansvara för rekrytering av psykologer, ta hand om och tillsätta uppdrag, kvalitetssäkra arbetet samt vara ansvarig för våra psykologer. Psykologverksamheten är i en expanderingsfas, du behöver vara en person som ser möjligheter där andra ser begränsningar och kan kontakta och marknadsföra våra tjänster till potentiella kunder. Flexibilitet är viktigt för oss och du arbetar med stor frihet och eget ansvar.

Du har

Du bör ha dokumenterad gedigen erfarenhet av neuropsykologiska/psykologiska utredningar, inom psykiatri och skola. Erfarenhet av psykologisk verksamhet riktad till likväl barn som vuxna. Vi ser framför oss en självgående, kvalitetsmedveten, initiativrik och resultatbaserad person. Du har förmåga att vidareutveckla det interna arbetet och samtidigt arbeta marknadsorienterat i en växande organisation. Du är strukturerad och anpassningsbar samt räds inte, ibland snabba, förändringar.

Om oss

Medicare Psykiatri är dotterbolag till Mix Medicare AB, ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002, och ingår i samma koncern. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal. Ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension gäller för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kundgaranti till våra samarbetspartner. Vi samarbetar med landsting, kommun och privata vårdgivare.

Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Individuell lönesättning
  • Försäkringar och pension

Kontakt och ansökan

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden – kontakta oss så snabbt som möjligt.

För mer information kontakta Ebrahim Daghigh, 08-741 13 94, 070-781 61 50.

Skicka din ansökan till info@mixmedicare.se. Ange referens Psykolog/samordn MM 23381972

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn